Over ons

« Goed bewegen, goed eten, goed leven» dit is ons DNA !

De coöperatieve onderneming Vert Autre Chose staat voor een innoverend en uniek sport- en vrijetijdscentrum dankzij haar concept en adviserend personeel. Ons centrum is gericht aan mensen die van buiten sporten en/of-activiteiten houden. Wij bieden onze diensten aan, zodat zij in contact kunnen blijven met de natuur, hun gezondheid kunnen behouden en hun welzijn kunnen opbouwen.

Om deze doelstellingen te bereiken, beschikt Vert Autre Chose over :

Een ontvangstruimte

Een mooie ontvangstruimte, uitgerust met alle communicatiemiddelenzoals telefoon, fax, website, e-mails, smartphones, tablets en folders, waar we de recreanten ontvangen en persoonlijk informeren.

Een restaurant

Een restaurant in brasseriestijl, waar wij verse, seizoensgebonden en voornamelijk lokale producten aanbieden die op een gezonde en lekkere manier bereid worden. Onze catering voorziet ook in een formule voor organisaties en een afhaaldienst waar men dagelijks gezonde gerechten kan meenemen naar huis of naar het werk.

Een ontmoetings- en ontspanningsruimte

Een ontmoetings- en ontspanningsruimte, waar men na de activiteiten gezellig kan nakaarten in de sfeer van een estaminet, waardoor sociale contacten bevorderd worden.

Een technisch-commerciële ruimte

Een technisch-commerciële ruimte waar kwaliteitsapparatuur verkocht en/of uitgeleend wordt, zodat de buitensporten in alle veiligheid beoefend kunnen worden. Wij geven vooral advies, begeleiding en training voor het aanschaffen en/of het gebruik van materialen, apparatuur en nieuwe technologische middelen. Al deze diensten staan voor u individueel of in groep beschikbaar.

Een gezondheidsruimte

Een gezondheidsruimte waar individuele behandelingen of collectieve adviezen met betrekking tot het beoefenen van sport of vrijetijdsactiviteiten verstrekt worden, met het oog op het vermijden van sportblessures. De verschillende sessies worden beoefend in privépraktijken of in een polyvalente zaal.

Een wellnessruimte

Een wellnessruimte met faciliteiten en activiteiten gericht op ontspanning en doorbreken van de dagelijkse sleur, sportherstel of eenvoudige ontspanning, zen en gezelligheid.

Of u nu alleen, met z’n tweeën of met een kleine groep bent, alles is mogelijk !

Een openlucht sportterrein

Een natuurlijk, openlucht sportterrein voorzien van hindernissen, afgebakend en veilig, waar u alleen of in groep kan sporten, op een rustige, intense of gepersonaliseerde manier. Het complex is eveneens voorzien van sanitair.

Een organisatorische ruimte

Een organisatorische ruimte die alles beheert en coördineert van het Centrum. Het is ook de dienstverlener op verschillende gebieden, waar je terecht kan om buiten sport- en vrijetijdsactiviteiten te beleven in de natuur, ten behoeve van:

  • diverse bedrijven (teambuilding, enz.)
  • sport- en vrijetijdsfederaties (busvervoer, federale organisaties, enz).
  • sport- en vrijetijdsclubs (verhuur van uitrusting, ondersteuning van activiteiten, enz.
  • permanente of tijdelijke verenigingen
  • particulieren (sportopleiding, verhuur van uitrusting, reizen, opleiding, enz.

Teneinde al deze ruimtes op één locatie samen te krijgen, in harmonie met de natuur en met respect voor de omgeving, werd een constructie uit hout, stro en glas gebouwd op een weiland, grenzend aan een pittoreske dorpsboerderij.Door het vele glas, kan u optimaal van de buitenomgeving genieten: animaties, natuur, enz… Het gebouw is volledig in het omliggende landschap geïntegreerd. Gebruik maken van een organisch, modern en ecologisch gebouw om buitensporten te beoefenen met respect voor de natuur was voor Vert Autre Chose vanzelfsprekend!

 

Vert Autre Chose is in de eerste plaats een coöperatieve onderneming van investeerders die samen geloven in dit dienstencentrum.

En om u efficiënt te begeleiden, bestaat Vert Autre Chose ook uit een dynamisch en multidisciplinair team van toegewijde en gepassioneerde mensen die al hun eigen ervaring ter beschikking stellen. Het is boeiend om te werken in het middelpunt van hun passie.

Het team wordt versterkt door een samenwerking met externe professionele mensen die bepaalde diensten uit hun specialiteit zullen verlenen.

” Eendracht maakt macht “, onze kracht, uw kracht! Het is veel meer dan een spreuk…

Het innoverende concept ligt dan ook in de synergie ontstaan uit het bundelen van al deze activiteiten die door Vert Autre Chose voor iedereen ter beschikking gesteld worden.

In het bijzonder voor u, omdat wij als team ervan overtuigd zijn dat het een grote meerwaarde inhoudt om gezonder door het leven te gaan!

 

X
X